Over mij

Als vrouw lijkt het er vaak op dat je moet berusten in een situatie van 'zorgen voor alles en iedereen' en jezelf telkens op de laatste plaats zetten. Ik ervaarde het vroeger zo ook. Alleen werd ik hier niet gelukkig van! Integendeel. Ik gooide dan ook resoluut het roer om en koos ervoor om keihard te vechten om mijn dromen na te jagen. Zo werd ik een gelukkigere mama, partner, plusmama, vriendin, ... Het deed me stralen en het maakte dat ik veel sterker in mijn schoenen stond!

Hoe ik dat deed?

Ik stapte uit de dagelijkse sleur van moeten en ondergaan en als eerste volgde ik een opleiding voetverzorging, waarna ik snel op zelfstandige basis aan de slag ging.

Ondanks mijn grote liefde voor voeten, voelde ik me nog niet 100% voldaan en snakte ik naar méér.

Een tweede passie: shopping! Het was dan ook niet meer dan logisch dat ik ook hiermee aan de slag ging om mezelf nog méér te doen stralen en sterker te staan! Ik startte mijn eigen kledingwinkel!

Ik verkoop trendy en betaalbare kleding en mijn missie is om vrouwen te laten stralen, zodat ze als sterke, zelfzekere vrouw de winkel kunnen uitgaan vanaf het eerste moment.

Vrijblijvend zonder enige aankoopverplichting, vriendelijkheid, een tasje koffie, een babbel en gezelligheid daar wil ik voor staan.

Wil jij ook graag stralen en sterk zijn? Ik help je graag op weg.

Jij kan het ook!